Palletdistributie

Palletdistributie

U kunt bij van Ultra Logistics terecht voor doorvoer, opslag, inslag- en uitslag van pallets en containers. Wij verzorgen voor u de administratieve afhandeling, zoals het aanmaken van vrachtdocumenten (AVC, CMR), voorraadbeheer en exportdocumenten. Tevens kan onze transport afdeling tegen interessante tarieven voor u binnenkomende en uitgaande transporten verzorgen.

Gebruikmakend van gestandardiseerde pallets zorgen wij voor een efficiënte en kosteffectieve manier van goederenvervoer. Laden en lossen is zo gebeurd, en kunnen de volgende pallets weer op pad. Ultra Logistics beschikt over 10.000 palletlocaties. Alle locaties beschikken over loadingdock’s en diverse interne transportmiddelen. Wij garanderen dus ook een zeer snelle interne afhandeling van uw zendingen. Onze locaties zijn goed bereikbaar met groot transportmaterieel.

Onze divisie Logistics – gespecialiseerd in opslag, beheer, handling en distributie – laat het vlekkeloos verlopen. Eist u scherpe tarieven, betrouwbare doorlooptijden en inzichtelijke performances? We staan er al meer dan 25 jaar garant voor. Uw producten zijn dus in goede handen wanneer u zaken gaat doen met Ultra Logistics. Wij kunnen opslag verzorgen vanaf 1 pallet tot 10.000 pallets. Tarieftechnisch een interessant alternatief voor opslag in de omgeving van Amsterdam.

 

Heeft u behoefte aan een oplossing voor pallet distributie? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

BENT U BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Contact