Over Ons

OVER ONS

Klantvriendelijkheid en lokale deskundigheid zijn speciale kenmerken van onze dienstverlening. Dat is al zo sinds de oprichting. In ieder aspect van de onderneming. Onze klanten waarderen dit en werken graag met ons samen, omdat Ultra Logistics betrouwbaarheid en efficiëntie garandeert.

Deskundig, vriendelijk en dicht bij onze klant – bij Ultra Logistics is de focus altijd de klant. Onze reeks producten sluit zeer goed aan bij de wensen van onze klanten en biedt hen precies wat zij nodig hebben.

Wij kennen onze business: we combineren internationaal denken met een gedegen kennis van lokale markten. Dit maakt ons sterk en geeft ons de mogelijkheid wereldwijd de beste service en kwaliteit te bieden. Daardoor leveren wij een beslissende bijdrage aan het zakelijke succes en concurrentievermogen van onze klanten.

 

Onze missie

Ultra Logistics wil toonaangevend zijn in het leveren van kwalitatief hoogwaardige oplossingen bij logistieke vraagstukken. Dat doet het door de beste service en de hoogste betrouwbaarheid te bieden en door het toepassen en het ontwikkelen van innovatieve technieken.

Onze visie

Door logistieke en innovatieve maatwerkoplossingen te bieden, streeft Ultra Logistics er naar om binnen het marktsegment toonaangevend te zijn. Op langere termijn wil Ultra Logistics uitgroeien tot een koploper in de logistieke dienstverlener, die in kwalitatief opzicht ver boven de bedrijfstak uitsteekt.

BENT U BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Contact