Wil jij ook vrachtwagenchauffeur worden? 

Heb jij altijd al de droom gehad om vrachtwagenchauffeur te worden? Maar is dit wegens de hoge kosten voor de opleiding altijd jouw droom gebleven? Grijp dan nu je kans en ga aan de slag bij Ultra Logistics!

Het opleidingstraject:

Ultra Logistics is een familiebedrijf gespecialiseerd in nationaal transport. Wij zijn op zoek naar kandidaten die tot vrachtwagenchauffeur opgeleid willen worden en vervolgens aan de slag gaan als vrachtwagenchauffeur meerdere locaties. Het gaat om de locaties: Amsterdam, Venlo, Utrecht, Vianen of Boxtel.

Wanneer je het C-rijbewijs hebt behaald kan je al met een bakwagen beginnen. Voordat je start op de bakwagen ga je eerst meerijden met een mentor chauffeur, daarna ga je zelf rijden met begeleiding van de mentor chauffeur. Dit doe je tot dat je alles zelfstandig kan.

Op het moment dat je ook het CE-rijbewijs hebt behaald kan je rustig doorstromen naar de trekker oplegger met begeleiding van een mentor chauffeur. Daarbij krijg je bij het behalen van het CE-rijbewijs een baangarantie van 1 jaar, op basis van 40 uur per week

Voorwaarden: Om in aanmerking te komen voor deze opleiding is het van belang dat je minimaal 2 jaar in het bezit bent van een Nederlands B-rijbewijs. Verder kun je:
  • minimaal 32 uur per week werken
  • een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen wanneer hierom wordt gevraagd
  • deelnemen aan een verplichte medische keuring
  • minimaal je autorijbewijs (rijbewijs B) in je bezit hebben.
Meld je direct aan! Heb jij interesse in dit unieke opleidingstraject? Meld je dan nu aan voor één van de informatiebijeenkomsten! Tijdens deze ochtend krijg je de kans om te zien en ervaren hoe het werk als vrachtwagenchauffeur er uit ziet. Uiteraard heb je deze ochtend ook de mogelijkheid om alle vragen die je hebt te laten beantwoorden.
 

VUL HIERONDER JE GEGEVENS IN

En wij nemen snel contact met jou op.