Ultra Retail Supplies

Private label in kattenbakvulling

Private label stelt u in staat uw merk met ons product op de markt te brengen. Wat betekent het? Wij leveren kattenbakvulling in een door u ontworpen verpakking, volgens uw merk en stijl.

Onze bentoniet is algemeen bekend met zijn witheid, hoge absorptievermogens en rijke montmorilloniet gehalte.
Ultra Retail Supplies is gespecialiseerd in bentonite kattenbakvulling en blinkt uit in kwaliteitsproductie. De productieactiviteiten zijn altijd uitgevoerd met de principes van klanttevredenheid en kwaliteitsborging van producten en diensten. Met de productielocatie in Turkiye wordt het product geleverd aan supermarktketens in 40+ landen.

Productiebedrijf in Turkiye is opgericht in 1995 en is een toonaangevend gerenommeerd bedrijf gespecialiseerd in productie, levering en export van witte bentonietproducten, bezit een van de grootste witte bentonietreserves in Turkiye met zijn aangegeven reserve van 20 miljoen ton en heeft fabriekscapaciteiten van; 210.000 ton/jaar kattenbakvulling.

Ultra Group

Wij zijn een dienstverlener met een breed spectrum, hoge kwaliteitseisen en professionaliteit. We hebben ons werk onderverdeeld in divisies:
– Transport
– Logistics
– Retail Supplies
– E-Commerce

Ultra Group bestaat uit vier divisies met voldoende overlap tussen de divisies om naadloos te kunnen samenwerken. Om de gewenste service aan te bieden worden de krachten van de divisies gebundeld. De divisies opereren vanuit verschillende strategisch gelegen locaties. Zo ontstaat een organisatie die staat voor totaaloplossingen.

Ultra Group levert en beheert dagelijks supply chain oplossingen aan tientallen bedrijven. Het maakt niet uit wat de grootte van uw bedrijf is, wij zetten ons in om uw toeleveringsketen in stand te houden door middel van operationele uitmuntendheid en duurzame groei.

Standaardformule
Deze formule biedt 4 soorten kattenbakvulling: ultracompact, compact, grof en met actieve koolstofkorrels

Premiumformule
Deze formule biedt 4 soorten kattenbakvulling: Neutral Hygiene, Grey Active Control, Fresh Control, Active Control +

ISO is de internationale kwaliteitsnorm voor een gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem. Onze producenten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en beschikken over meerdere ISO certificaten.