020 - 667 80 81info@ultralogistics.nl|    Dé totale oplossing in het gebied transport & logistiek!

Transport & Logistiek Amsterdam

Home / Transport & Logistiek Amsterdam

Totaal oplossing in transport & logistiek

Voordelig & snel goederen van A naar B verzenden. Offerte aanvragen!

 

Bent u op zoek naar een koerier in Amsterdam? Wij zorgen ervoor dat uw zending op tijd en onbeschadigd op de eindbestemming aankomt. Wij werken zowel regionaal, nationaal als internationaal. Heeft u een pakket dat met spoed ergens afgeleverd moet worden? Aarzel dan niet en bel direct naar Ultra Logistics. Ultra Logistics staat dag en nacht voor u klaar om uw spoedzending op te halen en zo snel mogelijk af te leveren.

Vraag informatie aan

uslugi

 

seegrid-62Rapid37iStock_000010843343XSmall570x300container drayage photo from istock - high resdelivery1Office-Supplies-Delivery-BusinessiStock_000013480584XSmall

 

 

Ultra Logistics

Klantvriendelijkheid, de beste service en lokale deskundigheid zijn speciale kenmerken van Ultra Logistics B.V. Dat is al zo sinds de oprichting.

Snelle service

Bij Ultra Logistics bent u verzekerd van een snelle, betrouwbare service. U kunt bij ons voor kiezen voor de normale levering of voor de spoedverzending.

Offerte aanvragen

Wilt u weten wat het gaat kosten om uw pakket via Ultra Logistics te verzenden? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte bij ons aan. Wij helpen u graag!

Onze klanten aan het woord!

Wij vertellen je graag over ons bedrijf en over onze diensten. Liever nog laten we de échte klanten aan het woord: onze klanten. Lees hieronder de ervaringen van de onze klanten.

Contact opnemen

Heeft u een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met u op.